MLS Football Jersey

2024 World Immune Week | Ring for risikoen for fascinerende langsomme patienter, der er 50 år gamle og derover, og integrationen af ​​medicinsk og forsvar fremmer den aldrende sundhed

Verdenssundhedsorganisationen vil bestemme den sidste uge i april som “World Immune Week” for at understrege vigtigheden af ​​immunvaccination for at reducere sygdomme og redde livet.I anledningen af ​​verdens immunuge i 2024 blev temaet for videnskabsopgivne aktiviteter med temaet “med fokus på langsomme patienter ‘stablingsrisici og fremme af aldringssundhed i medicinsk forsvar” afholdt i Beijing. af gammel medicinsk medicin, Beijing Tongren Hospital, Capital Medical University, Chen Qiuping, præsident for direktøren for Liurun Community Health Service Center i Chaoyang -distriktet, deltog Beijing på begivenhedsstedet, der omgivende almindelige infektionssygdomme, såsom helvedesild diskussion om skaden og byrden af Sygdomme, sygdomsforebyggelse og håndtering osv. For at forbedre risikobevidstheden om risikoen for mennesker med høj risiko (såsom kroniske patienter), medicinsk og forsvarsintegration for at forhindre ældre så hurtigt som muligt.

2024 World Immune Week “Efter risikoen for langsomme patienter fremmer integrationen af ​​medicinsk og forsvar aldrende sundhed” Beijing -tema Popularvidenskabsaktivitet

Politiske dokumenter som “Sund Kina 2030” og “Health China Action (2019-2030)” og andre politiske dokumenter har gentagne gange understreget, at principperne for at forhindre forebyggelse skal placeres i en mere fremtrædende position og realisere sundheden for sundhed Omfattende fuld -cykel sundhedsydelser.I denne sammenhæng, hvordan man omfattende forbedrer den ældre aktive sundhedsevne, og forbedrer kontinuerligt risikoen og farekognitionen af ​​almindelige infektionssygdomme såsom lungebetændelse, influenza og helvedesild hos ældre, især kroniske patienter, for at forhindre kroniske sygdomme og infektion .

Multi -Disease -risici er høje, og jo ældre alderen er, jo mere skal du være opmærksom på “superpositionsrisiko”

Ved udgangen af ​​2023 nåede befolkningen i mellemrum og ældre mennesker i alderen 60 år og derover i mit land 297 millioner, hvilket tegner sig for 21,1%af den samlede befolkning, og det samlede er kommet ind i et moderat aldrende samfund.Med aldring af immunitet er ældre mere almindelige ved kroniske sygdomme og er blevet en stor udfordring for aldrende samfund.Cirka 75%af vores land i mit land har mindst en kronisk sygdom og 43%af sygdommen sameksistens (samtidig lider af 2 eller flere sygdomme).

Med aldersalderen er de fysiologiske metaboliske funktioner og immunfunktion af forskellige væv og organer af mellemliggende og ældre gradvist forfaldt, og de har ofte kroniske sygdomme, såsom hjerte -kar -og cerebrovaskulære sygdomme, luftvejssygdomme, diabetes og nyresygdomme .På nuværende tidspunkt inkluderer almindelige infektionssygdomme hos midterste og ældre mennesker influenza, lungebetændelse og helvedesild.

Wang Yun, cheflæge ved Senior Medical Department of Beijing Tongren Hospital tilknyttet Capital Medical University

Wang Yun introducerede: “Folk i en alder af 50 år og derover skal være opmærksomme på flere trusler om kroniske sygdomme og infektionssygdomme. At tage helvedesild som eksempel, helvedesild (almindeligt kendt som talje drager, slanger, slanger osv.) Er en grund Cholds satte-infektions hudsygdom forårsaget af helvedesild. .

“Når en kronisk patient er inficeret, kan det føre til forværring af den oprindelige kroniske sygdom, og den kliniske ugunstige sundhedsafslutning eller endda risikoen for død. At tage diabetes som et eksempel, patienter med diabetespatienter kan være vanskeligere at kontrollere blod Derudover er glukosekontrol.

Forbedre bevidstheden om aktiv forebyggelse og forbedrer effektivt sundhed hos ældre

I den specifikke praksisproces med at udforske den nye form for medicinsk forsvarssamarbejde og integration af medicinsk og forsvar er forebyggelse den mest kendte og mest økonomiske og effektive måde at forhindre kontrol og kontrol og spille en enorm rolle i at sikre sundheden i hele mennesker.Under målet om sund aldring skal man effektivt øge voksnes bevidsthed om aktiv forebyggelse og fremme voksne, især ældre, til at tage initiativet til vaccine, som er blevet et problem, der skal løses.

Feng Lu, stedfortræder for skolen for medicin og folkesundhed ved Beijing Union Medical College

Feng Luzhao sagde, “I fremtiden kan vi bedre udforske flere mekanismer, forbedre vaccinationstjenestesystemet, levere mere praktiske immuntjenester for ældre og patienter med kroniske sygdomme og effektivt løse den sidste kilometer med voksenvaccination. Vaccinationstjenester Inkluderet i medicinske institutioner og de konventionelle tjenester, herunder medicinske institutioner, og giver yderligere spil til synergien af ​​medicinske og forsvars- og medicinske forsvarsintegrationsmekanismer; ; Entusiasme og acceptabel vaccinationsgrad for de ældre mennesker ved at udvide servicetid og udføre på -sted centraliserede immuniseringstjenester for pensionsinstitutioner og velfærdsinstitutioner.

Under implementeringen af ​​medicinsk og forsvarsintegration spiller samfundshospitaler, som grundlaget for det medicinske og sundhedsservicesystem og den vigtige del af ældre til at søge medicinsk behandling, rollen som “Health Gatekeeper”. Relateret praksis for at åbne op for at se en læge for at se en læge for at se en læge.

Assisterende dekan ved Liulitun Community Health Service Center, Chaoyang District, Beijing, Chen Qiuping

Chen Qiuping delte: “Ved at tage dataene fra Liulitun Community Health Service Center i Chaoyang -distriktet i de sidste tre år som eksempel steg Zoster Vaccine Vaccination Agent med 47%sammenlignet med 2022 i 2023, hvilket var cirka tre gange i 2021. Dette er uadskilleligt fra samfundet for aktivt at udføre voksenvaccine -sundhedsvidenskab og samfundsgenerallæger for at lære vaccine -relateret viden. Udstyr eller på -site -registrering.

MLS Football Jersey